fredag 7. oktober 2011

7/10-11

Skift:
D FM, Disp

En fin illustrasjon på hvordan stripper tårnet fungerer
I Bedriften:
Nå som jeg har begynt å jobbe med det nye prosjektet om varmevekslere fikk jeg også beskjed om å skrive om hele anlegget varmeveksleren var koblet til. Siden jeg valgte å skrive om spiralvarmeveksleren til stripper anlegget.
Hva bruker vi stripper anlegget til sier du? I stripper anlegget fjerner vi rest ammoniakk fra ammoniakk kondensat som vi får fra tårntoppen og fullgjødsel 4. Dette får vi gjort ved å fordampe kondensatet inne i et stripper tårn og sende gassene vi får derifra gjennom en rekke andre separasjons trinn. Dette kommer jeg ikke til å gå dypere inn i bloggen.
Grunnen til at vi skiller ut ammoniakken fra kondensatet er fordi vi skal slippe ut kondensatet ut i kloakk, så ved å strippe vekk all ammoniakken fjerner vi mye av utslippet vårt her i fabrikken .

HMS:
Vi har nylig hat skiftmøte hvor vi diskuterer HMS og andre relevante temaer rundt HMS. Disse skiftmøtene har vi vanlig hvis hver disp.periode. På disse møtene pleier vi å snakke om hvordan vi kan forbedre oss på å utføre riktig prosedyre undere farlige omstendigheter og andre situasjoner. Vi tar også opp temaer om hvordan Synergier og arbeidstillatelser skal utføres

1 kommentar:

  1. Hei, ser bra ut det du skriver. Husk å dokumentere jevnlig. Helst med litt bilder. Du får vurdering på dette både i PF og Dokumentasjon og kvalitet :)

    SvarSlett